Kobani’de Yağmur Altında Çatişma Devam Ediyor

Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ SURUÇ (Şanlıurfa) - SURİYE’nin Kobani kentinde IŞİD ile Peşmerge ve ÖSO desteğini alan YPG güçleri arasındaki çatışmalar 68'inci gününde yağmur altında devam ediyor. Suriye’nin Kobani kentini ele...

21 Kasım 2014 Cuma 13:18
Kobani’de Yağmur Altında Çatişma Devam Ediyor






Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ SURUÇ (Şanlıurfa) - SURİYE’nin Kobani kentinde IŞİD ile Peşmerge ve ÖSO desteğini alan YPG güçleri arasındaki çatışmalar 68'inci gününde yağmur altında devam ediyor.
Suriye’nin Kobani kentini ele geçirmek için 68 gün önce saldırıya geçen IŞİD militanları, ile YPG arasındaki çatışmalar devam ediyor. Sağanak yağmurun etkili olduğu Kobani'de, IŞİD militanları ile YPG güçlerinin hava koşullarına aldırış etmeden çatıştığı görüldü. Ağırlıklı olarak doğu ve güneyinde aralıklarla devam eden çatışmaların sürdüğü Kobani semalarında ABD öncülüğündeki koalisyon ülkelerinin savaş uçakları ise keşif uçuşunu sürdürüyor.

Yağmurun şiddetini artırdığı zamanlarda silah seslerinin azaldığı Kobani'deki IŞİD tehdidinden kaçarak Türkiye'ye sığınan ve çadır kentlere yerleşen Suriyeliler ise yağmurla birlikte zor anlar yaşadıkları görüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.