Kobani'ye Gitmek İstediği İleri Sürülen 14 Suriyeli Gözaltına Alındı

Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), () - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, polis tarafından durdurulan bir minibüste, Kobani'de YPG saflarında IŞID'e karşı savaşmaya gittikleri ileri sürülen Suriye uyruklu 14 kişi gözaltına...

07 Kasım 2014 Cuma 16:58
Kobani'ye Gitmek İstediği İleri Sürülen 14 Suriyeli Gözaltına Alındı






Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), () - GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, polis tarafından durdurulan bir minibüste, Kobani'de YPG saflarında IŞID'e karşı savaşmaya gittikleri ileri sürülen Suriye uyruklu 14 kişi gözaltına alındı.
İslahiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Küçük Sanayi Sitesi yakınlarında durumundan şüphelendiği plakası açıklanmayan bir minibüsü durdurdu. Polisler durdurduğu minibüsteki Suriye uyruklu 6'sı kadın 14 kişiyi gözaltına aldı. Hatay'dan daha önce Türkiye'ye giriş yaptıkları belirlenen Suriyelilerin, IŞİD'in saldırdığı Kobani'ye giderek YPG saflarında savaşmak istedikleri öne sürüldü. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 14 Suriyeli, Gaziantep, Hatay ve Kilis'ten gelen ekipler tarafından sorgulanmaya başladı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.