Kobani’ye gitmek isteyen 10 kişi gözaltına alındı

ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, şüphe üzerine durdurulan bir minibüste, YPG saflarına katılmak üzere Kobani’ye gidecekleri öne sürülen 10 şüpheli yakalandı. Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Göktepe...

28 Mart 2015 Cumartesi 12:59
Kobani’ye gitmek isteyen 10 kişi gözaltına alındı






ŞANLIURFA, () - ŞANLIURFA’da, şüphe üzerine durdurulan bir minibüste, YPG saflarına katılmak üzere Kobani’ye gidecekleri öne sürülen 10 şüpheli yakalandı.
Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Göktepe Mahallesi’nde şüphe üzerine bir minibüsü durdurdu. Yapılan aramada minibüste 5'i 18 yaşından küçük 10 kişi bulundu. Jandarmaya, Suriyeli olduklarını ve Kobani’ye YPG saflarında IŞİD’e karşı savaşmaya gittikleri söyleyen 10 kişi gözaltına alındı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülenlerden 5'inin ise ailelerinin başvurusu üzerine kayıp olarak arandığı belirlendi. İfadelerinin alınmasına devam edilen şüphelilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.