Kocaeli'de 15 bin korsan CD'ye el konuldu

KOCAELİ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde yapılan operasyonda yaklaşık 15 bin korsan CD’ye el konuldu. Kent merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinde korsan CD satışı...

28 Nisan 2015 Salı 18:43
Kocaeli'de 15 bin korsan CD'ye el konuldu






KOCAELİ İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde yapılan operasyonda yaklaşık 15 bin korsan CD’ye el konuldu.
Kent merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinde korsan CD satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri 6 işyerine baskın yaptı. Operasyonda yaklaşık 15 bin korsan oyun, film ve program CD’sine el konuldu. Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve Maliye’ye bağlı denetimcilerin de katıldığı operasyonda korsan CD satışı yapılan 6 işyeri hakkında tutanak tutuldu. Torbalara koyulan CD’ler, kayıt altına alınarak Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Yapılacak adli tahkikat sonrası CD’lerin adliyeye teslim edileceği bildirildi. İş yeri sahiplerinin ifadelerinin ise daha sonra alınacağı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.