Köfteci Yusuf'a araç girdi en az 9 yaralı var

Akşam yemeği yemek için ızgarasıyla ünlü Köfteci Yusuf'ta buluşan onlarca kişi, hızla giren aracın altında kaldı. Savaş alanına dönen restoranda ilk belirlemelere göre 2'si ağır 9 vatandaş yaralandı.

19 Şubat 2017 Pazar 00:29
Köfteci Yusuf'a araç girdi en az 9 yaralı var






Araç restorana girdi en az 9 yaralı var

Osmangazi'de bir ticari araç Köfteci Yusuf'ta yemek yiyen onlarca kişinin bulunduğu mekana daldı. Yemek yedikleri sırada hızla içeriye dalan aracın altında kalan vatandaşları etrafta bulunanlar kurtardı.

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, hafif ticari aracın restorana girmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2'si ağır, 9 kişi yaralandı.



Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu merkez Osmangazi ilçesi Altınova Mahallesi Yeni Yalova Yolu Caddesi'nde bulunan bir Köfteci Yusuf'un bulunduğu restorana girerek burada yemek yiyen kişilere çarptı.



Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibiyle, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 2'si ağır, 9 kişi yaralandı.

Yaralılar kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alındı.

Araç içinde içki şişelerinin olduğu gözlenirken, polis ekipleri olay yerinde ve çevrede güvenlik önlemi aldı.
Son Güncelleme: 19.02.2017 00:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.