Komşusu ile kızını bıçaklayarak öldürdü

GİRESUN’un Bayazıt köyünde yaşayan 33 yaşındaki Mithat Eren, tartıştığı komşusu 48 yaşındaki Leyla Damcı ile kızı 21 yaşındaki Gülcan Damcı’yı bıçaklayarak öldürdü. Bayazıt Köyü’ne 3 yıl önce gelen ve fındık...

31 Temmuz 2015 Cuma 13:39
Komşusu ile kızını bıçaklayarak öldürdü






GİRESUN’un Bayazıt köyünde yaşayan 33 yaşındaki Mithat Eren, tartıştığı komşusu 48 yaşındaki Leyla Damcı ile kızı 21 yaşındaki Gülcan Damcı’yı bıçaklayarak öldürdü.
Bayazıt Köyü’ne 3 yıl önce gelen ve fındık bahçelerinde çalışan Mithat Eren, dün akşam görüşmek üzere evine çağırdığı komşusu Leyla Damcı ve kızı Gülcan Damcı ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Eren, tartışmanın büyümesi üzerine Leyla Damcı ile kızı Gülcan Damcı’yı bıçaklayarak öldürdü, daha sonra da jandarmaya giderek teslim oldu.
Leyla ve Gülcan Damcı’nın cesetleri Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Dün gece çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanan Mithat Eren cezaevine konuldu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.