Komşusunun ölmediğini öğrenince çok üzüldü

Sonunda bunu da duyduk, bunu da gördük. Komşusu ölmediği için üzülen adam "Ölseydi çok sevinecektim, evde parti bile verecektim" dedi.

18 Kasım 2017 Cumartesi 01:49
Komşusunun ölmediğini öğrenince çok üzüldü






Komşusunun ölmediğini öğrenince çok üzüldü


İstanbul Bienali, 2017 yılını "Komşuluk" ilişkilerine adadığı bir dönemde, komşusunun ölmediğini öğrenince üzülen adamı da gördü.

Bolu'da, yakınları tarafından haber alınamayınca hayatından şüphe edilen 60 yaşındaki Fatma Güzin Altuntaş'ın evde uyuduğu tespit edilince, üst komşusu yaşlı kadının ölmediğine üzülerek, "Ölseydi parti verirdim" dedi
Edinilen bilgiye göre, Tabaklar Mahallesi'nde bulunan 4 katlı apartmanın zemin katında yalnız yaşayan 60 yaşındaki Fatma Güzin Altuntaş'tan haber alamayan yakınları, yaşlı kadının hayatından şüphe ederek durumu polis ekiplerine haber verdi.

Edinilen bilgiye göre; olay yerine gelen 112 Sağlık ve polis ekipleri yaşlı kadının yaşadığı dairenin ziline defalarca basmasına rağmen, Fatma Güzin Altuntaş'tan ses gelmeyince ekipler kapıyı kendileri açtılar. Kapının açılmasıyla polis ve sağlık ekiplerini karşısında gören yaşlı kadın, rahatsızlığı nedeniyle ilaç kullandığını ve bu yüzden uykusunun ağır olduğunu söyledi. Evinde polisi görünce korkan yaşlı kadını polis ekipleri, "Bizleri çok korkuttun, önemli olan senin sağlığın" diyerek sakinleştirdi.


ÜST KOMŞUSU YAŞLI KADININ ÖLMEDİĞİNE ÜZÜLDÜ

Fatma Güzin Altuntaş hakkında farklı iddialarda bulunan üst komşusu, yaşlı kadının ölmediğini öğrenince üzüldü. Evinin camından dakikalarca alt komşusundan gelecek haberi bekleyen kadın, 60 yaşındaki Altuntaş'ın uyuyakaldığını öğrenince, "Tüh Allah kahretsin. Keşke geberseydi. Ölseydi mahallede parti verirdim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.