Kontak Anahtarlarını Valelerin Bürosundan Çalmiş

Ali AKSOYER/İSTANBUL() İSTANBUL’da büyük alışveriş merkezlerinde önünde bekleyip fırsatını bulduğunda valelerin büroya bıraktıkları kontak anahtarlarını alan daha sonra araçları çalan E.Y.(27) polis tarafından...

25 Ekim 2014 Cumartesi 14:56
Kontak Anahtarlarını Valelerin Bürosundan Çalmiş






Ali AKSOYER/İSTANBUL() İSTANBUL’da büyük alışveriş merkezlerinde önünde bekleyip fırsatını bulduğunda valelerin büroya bıraktıkları kontak anahtarlarını alan daha sonra araçları çalan E.Y.(27) polis tarafından yakalandı. Şüphelinin ayrıca bir çok ev hırsızlığı olayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bakırköy’de kontrol yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler bir süre önce bir AVM’nin otoparkından çalınan lüks cipin peşine düştü. Kısa süre sonra çalınan araç üzerine sahte plaka takılmış bir halde yakalandı. Otomobili kullanan E.Y. gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüphelinin yapılan sorgusunda azılı bir hırsız olduğu çıktı. Şüphelinin büyük alışveriş merkezleri önünde beklediği, gelen müşterilerin araçlarını alan valeleri izlediği öğrenildi. Valelerin hepsinin müşterilerle uğraştığı anı kollayan şüphelinin fırsatını bulduğunda valelerin bürosuna girip kontak anahtarlarını çaldığı öğrenildi. Şüphelinin bu anahtarları kullanarak otoparktaki araçları çaldığı belirtildi.

Polis soruşturmasında şüphelinin ayrıca Küçükçekmece'de bir çok eve girerek hırsızlık yaptığı tespit edildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 (FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.