Konya Karatay'da otoparkta korkutan yangın; 70 araç kül oldu

Karatay Tatlıcak Mahallesi'nde bir otoparkta çıkan yangında 70 araç kül oldu. 2 saatte söndürülen yangının çıkış nedeni henüz bilinliyor.

16 Haziran 2016 Perşembe 16:30
Konya Karatay'da otoparkta korkutan yangın; 70 araç kül oldu






Konya Karatay'da otoparkta korkutan yangın; 70 araç kül oldu

Konya’da bir otoparkta belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, 70'e yakın araç kullanılmaz hale geldi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren çalışması sonunda söndürüldü.

Yangın, bugün saat 13.45 sıralarında merkez Karatay İlçesi Tatlıcak Mahallesi’nde hacizli, kazaya karışmış, hurda ve polis tarafından çeşitli gerekçelerle trafikten men edilen araçların park ettiği Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir otoparkta meydana geldi. Yüzlerce aracın bulunduğu otoparkta belirlenemeyen nedenle bir araçta yangın çıktı.

Hızla yükselen alevler, çevresindeki diğer araçlara da sıçradı. Durumu fark eden otopark görevlileri polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekipleri yoğun duman sebebiyle alevlere müdahale etmekle güçlük çekti. Araçlarda zaman zaman patlamalar meydana geldi. İtfaiye ekipleri alevleri müdahale ettiği sırada Tatlıcak Mahallesi'nde oturan yaşları 12 ila 18 arasında değişen yaklaşık 15 kişi de belirlenemeyen nedenle itfaiye ekiplerine ve görüntü alan basın mensuplarının üzerine otoparkın dışından taş atması dikkat çekti.

İtfaiye ekipleri, taş atan grubun üzerine su sıkarak uzaklaştırmaya çalıştı. Alevler yaklaşık 2 saat süren çalışmas sonucu söndürüldü. Aralarında otomobil, kamyonet ve minibüsün bulunduğu 70'e yakın araçta kül oldu.
Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

 
Son Güncelleme: 16.06.2016 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.