Konya'da Mescid- İ Aksa Protestosu

İsmail AKKAYA/KONYA, () - KONYA'da 'Aksa'ya Özgürlük Platformu' adı altında bir araya gelen sivil toplum kuruluşları İsrail askerinin Mescid-i Aksa'ya girmesini proteste etti. 'Aksa'ya Özgürlük Platformu' üyeleri Şehir Meydanı'na...

08 Kasım 2014 Cumartesi 18:38
Konya'da Mescid- İ Aksa Protestosu






İsmail AKKAYA/KONYA, () - KONYA'da 'Aksa'ya Özgürlük Platformu' adı altında bir araya gelen sivil toplum kuruluşları İsrail askerinin Mescid-i Aksa'ya girmesini proteste etti.
'Aksa'ya Özgürlük Platformu' üyeleri Şehir Meydanı'na düzenlenen mitingde toplandı. Yüzlerce kişinin toplandığı mitingde platform sözcüsü Ahmet Demirkirişçi, ''İsrail, dünyanın gözlerinin içine baka baka, insanlık suçu işlemeye devam ediyor. Ümmetin direnişini de kırmak istiyorlar. Ama unutmayınız ki, biz yaşadığımız sürece siz rahat uyuyamayacaksınız. Bu emelinize asla ulaşamayacaksınız. Siyonist terör devletinin yaptığı zulümlere karşı dünya milletleri sessiz kalsa da yapılan fütursuz saldırılar mahşeri vicdanda büyüyen gizli bir kine dönüşecek ve işgal devleti yaptığı katliamların bedelini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir'' dedi
Mitingin ardından platform üyeleri İsrail aleyhine slogan atarak Alaaddin Bulvarı'nda yürüyüş yapıp tepkisini dile getirdi. Grup daha sonra dağıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.