Köpeğe çarpmamak için direksiyon kırdı, sonrası facia

Kırıkkale Kırşehir yolunda, cezaevinde kalan yakınlarını görmek için yola çıkanların içinde bulunduğu otomobil, yola fırlayan köpek yüzünden kaza yaptı, 1 kişi öldü 4 yaralı var

09 Mayıs 2019 Perşembe 02:58
Köpeğe çarpmamak için direksiyon kırdı, sonrası facia






Köpeğe çarpmamak için direksiyon kırdı, sonrası facia


Yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyon kıran otomobilde bulunan 5 kişiden biri hayatını kaybetti. Yaralı 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Kırıkkale'de meydana felen feci kaza iddiaya göre sürücüsünün yola çıkan köpeğe çarpmamak için ani fren yaparak takla attı.

Kaza, gece saatlerinde Kırşehir- Kırıkkale yolunun Kasımağa köyü mevkiinde meydana geldi. İstanbul´daki cezaevinde kalan yakınlarını görmek için Kayseri´den yola çıkan otomobilin sürücüsü Hüseyin Öztürk (47),iddiaya göre bir anda yola fırlayan köpeğe çarpmamak için ani fren yaptı. Sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, taklalar atarak durabildi.

Hurdaya dönen otomobildeki yolculardan Hayriye Öztürk (57) hayatını kaybederken, sürücü Hüseyin Öztürk ile Yiğit Erdoğan (52), Fevziye Erdoğan (51) ve Ayşegül Öztürk yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırdı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kaza nedeniyle, Kırşehir-Kırıkkale karayolu, yaklaşık 2 saat araç geçişine kapatıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.