Köpekler 6 ayda 50 ördeğini telef edince belediye önünde açıklama yaptı

BANDIRMA (Balıkesir),() - BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde Fatih Özcan adlı genç, kümesinde bulunan 50 ördeğin son 6 ayda sokak köpekleri tarafından telef edildiğini öne sürerek, belediyeyi kınadı. Bandırma Paşakonak...

28 Ocak 2015 Çarşamba 17:21
Köpekler 6 ayda 50 ördeğini telef edince belediye önünde açıklama yaptı






BANDIRMA (Balıkesir),() - BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde Fatih Özcan adlı genç, kümesinde bulunan 50 ördeğin son 6 ayda sokak köpekleri tarafından telef edildiğini öne sürerek, belediyeyi kınadı.
Bandırma Paşakonak Mahallesi 1014 Sokak üzerinde bulunan kümesinde ördek beslediğini belirten Fatih Özcan, ördeklerinin sürekli sokak köpeklerinin saldırısına uğradığını söyledi. Saldırı sonucu ölen ördek leşi ile birlikte belediye önünde açıklama yapan Özcan, Bandırma Belediyesini sokak hayvanlarıyla mücadele konusunda başarısız olduğunu iddia etti. Özcan "Son 6 ay içerisinde toplam 50 ördeğim sokak hayvanlarının saldırısına uğrayarak telef oldu. Bugün de öğle saatlerinde 5 ördeğim daha sokak hayvanlarının saldırısına uğrayarak telef oldu. Mahalledeki sokak hayvanlarının toplatılması konusunda değişik tarihlerde belediye yetkililerine müracaatta bulunmama rağmen bu güne kadar somut bir çalışma yapılmadı" dedi.

Kendisinin bedensel engelli olduğunu dile getiren Özcan, "Ben geçimimi yetiştirdiğim ördekleri satarak sağlıyorum. Yaz aylarında ise Cumhuriyet Meydanında hediyelik eşya satarak sağlıyorum. Yerel yönetim gerekli tedbirleri almazsa geri kalan birkaç ördeğim de köpeklerin saldırısına uğrayarak telef olacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.