Köpük Doldurduğu Kartonları Gerçek Sigara Diye Sattı

Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da dolandırıcılık suçundan sabıkalı 35 yaşındaki Abdullah Arslan, içine köpük ve saç levha yerleştirdiği kartonları gerçek sigara diye 40 bin liraya sattığı iddiasıyla yakalandı. Olay, merkez Çukurova...

21 Ekim 2014 Salı 11:18
Köpük Doldurduğu Kartonları Gerçek Sigara Diye Sattı






Fatih KARAÇALI/ADANA, () - ADANA'da dolandırıcılık suçundan sabıkalı 35 yaşındaki Abdullah Arslan, içine köpük ve saç levha yerleştirdiği kartonları gerçek sigara diye 40 bin liraya sattığı iddiasıyla yakalandı.
Olay, merkez Çukurova İlçesi'nin Karslı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Abdullah Arslan, kaçak sigara satan S.U.'ya elinde Suriye'den getirdiği değişik markalarda sigara olduğunu ve ucuz fiyata satabileceğini söyledi. S.U. ile Abdullah Arslan yaptıkları görüşme sonunda kaçak sigarayı 40 bin TL'ye alma konusunda anlaşma yaptı. Dolandırıcılıktan sabıkalı Arslan, sigara satıcısını içine köpük ve saç levha yerleştirdiği sigara kartonlarının bulunduğu Karslı Mahallesi'ndeki eve götürdü. Kartonların ön kısmında bulunan gerçek sigaraları gören S.U., arka sıralarda duran kartonlardaki köpük ve sac parçalarını fark etmedi. Abdullah Arslan'a parayı ödeyen S.U. içleri köpük ve saç levha dolu sigara kartonlarını koliler halinde kamyonete yüklemeye başladı. Sigara kaçakçısından 40 bin TL'yi alan Arslan ise kayıplara karıştı. Yükleme sırasında kutuların içerisinde köpük ve sac parçaları olduğunu anlayan S.U., durumu polise bildirdi.
Polisin düzenlediği operasyonda yakalanan Aslan, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.