Korucuları şehit eden 5 terörist öldürüldü

Siirt'in Eruh İlçesi'nde 6 güvenlik korucusunun şehit olduğu bölgede yapılan operasyonda 5 terörist ölü olarak ele geçirildi

30 Mart 2018 Cuma 22:15
Korucuları şehit eden 5 terörist öldürüldü






Korucuları şehit eden 5 terörist öldürüldü

Terör örgütü PKK'lıların saldırısında dün şehit edilen 6 korucunun naaşları toprağa verilirken, saldırıyı düzenleyen teröristler operasyonla öldürüldü.


Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada, "30 Mart 2018 günü Siirt Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi Ormanardı köyü kırsalında operasyonel faaliyet icra etmekte olan Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli bir JÖH ve iki güvenlik korucusu timinin bulunduğu bölgeye yapılan saldırı sonrasında icra edilen operasyonda 5 bölücü terör örgütü mensubu ölü olarak ele geçirilmiştir. Etkisiz hale getirilen teröristlerle birlikte, bir adet AK-47 Kaleşnikof Tüfek, bir adet M-16 Piyade Tüfeği, bir Bixi Makinalı Tüfek ele geçirilmiştir" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.