Kovaladığı kişiyi taksi içinde vurdu

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da Zülfikar Yurdagül, aralarındaki husumet nedeniyle tartıştığı Can Fırat'ı kovalayıp bindiği takside tabanca ile bacaklarından vurarak yaraladı. Fırat, hastaneye kaldırılırken, polis kaçan...

07 Mart 2015 Cumartesi 15:52
Kovaladığı kişiyi taksi içinde vurdu






Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, () - ELAZIĞ'da Zülfikar Yurdagül, aralarındaki husumet nedeniyle tartıştığı Can Fırat'ı kovalayıp bindiği takside tabanca ile bacaklarından vurarak yaraladı. Fırat, hastaneye kaldırılırken, polis kaçan Yurdagül'ü yakalamak için çalışma başlattı.
Elazığ Yeni Mahalle Suyolu Sokak'ta karşılaşan ve daha önce aralarında husumet bulunduğu belirtilen Zülfikar Yurdagül ile Can Fırat, tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Yurdagül, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkarınca, Fırat kaçmaya başladı. Bir taksiye binen Fırat, arkasından yetişen Yurdagül'ün silahlı saldırısına uğradı. Yurdagül, taksi içinde bir kaç el ateş açtığı Fırat, bacaklarından yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. Fırat, olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, kaçan Zülfikar Yurdagül'ü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.