Köyde çıkan yangından ev ve ahırlar kül oldu

KARS’ın Sarıkamış İlçesi'ne bağlı Isısu Köyü'nde çıkan yangında 5 ev ve 5 ahır kül oldu. Sarıkamış'a 40 kilometre uzaklıktaki Isısu Köyü'nde dün gece evlerin arasında bulunan ot yığınları bilinmeyen bir...

06 Temmuz 2015 Pazartesi 13:30
Köyde çıkan yangından ev ve ahırlar kül oldu






KARS’ın Sarıkamış İlçesi'ne bağlı Isısu Köyü'nde çıkan yangında 5 ev ve 5 ahır kül oldu.
Sarıkamış'a 40 kilometre uzaklıktaki Isısu Köyü'nde dün gece evlerin arasında bulunan ot yığınları bilinmeyen bir nedenle tutuştu. Kısa sürede büyüyen alevler, ev ve ahırlara sıçradı. Belediye, 9’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı ile Kafkas Üniversitesi'nden 13 itfaiye aracı ve köylüler yangını söndürmek için seferber oldu. Yangın, sabaha karşı kontrol altına alınırken, 5 ev ve 5 ahır kül oldu.
Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, ev sahiplerinin hayvanlarıyla birlikte yaylada olması nedeniyle yangında can kaybı yaşanmadığını bildirdi. Başkan Toksoy, "Yangının elektrik kontağından çıkıp otlara sıçradığı tahmin ediliyor. Köylüler büyük bir kaza atlattı. Can kaybının olmaması çok sevindirici. Yangında hasar gören ev ve ahır sahiplerinin zararını karşılayacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.