Koyun Otlatan Çoban İnsan İskeleti Buldu

Atilla MEMİŞ / AKŞEHİR(Konya), () – KONYA’nın Akşehir İlçesi’ne bağlı Gölçayır Mahallesi’nde arazide koyun otlatan çoban insan iskeleti buldu. Bir kısmı toprağa gömülü olarak bulunan iskelet parçaları toplanarak,...

05 Kasım 2014 Çarşamba 09:56
Koyun Otlatan Çoban İnsan İskeleti Buldu






Atilla MEMİŞ / AKŞEHİR(Konya), () – KONYA’nın Akşehir İlçesi’ne bağlı Gölçayır Mahallesi’nde arazide koyun otlatan çoban insan iskeleti buldu. Bir kısmı toprağa gömülü olarak bulunan iskelet parçaları toplanarak, kime ait olduğunun belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi. 
Gölçayır Mahallesi Akarözü mevkiinde göl kenarında koyun otlatan 40 yaşındaki Osman Yıldız, köpeklerin havladığı yönde kemikler olduğunu fark etti. Yaklaşıp baktığında kemiklerin insan iskeleti olduğunu görünce jandarmaya haber verdi. Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekibi iskelet ve çevresinde inceleme yaptı. Cumhuriyet savcısının da incelemesinin ardından iskelet parçaları toplanarak, kime ait olduğunun belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi. 

İnsan iskeletini bulan çoban Osman Yıldız, "Ben merada koyun otlatıyordum. Köpeklerin havladığı alana gidince iskeleti gördüm. Köpekler iskeletin çevresini kazmıştı. Daha sonra durumu yetkililere bildirdim" dedi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.