Kozan'da 3 Hektarlık Orman Alanı Yandı

ADANA'nın Kozan İlçesi'nde çıkan orman yangınında 3 hektarlık alan zarar gördü. Kozan'a bağlı Durmuşlu Mahallesi'ndeki kızılçam ormanlarında dün akşam henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine Kozan, Adana, Feke...

20 Ekim 2014 Pazartesi 11:49
Kozan'da 3 Hektarlık Orman Alanı Yandı






ADANA'nın Kozan İlçesi'nde çıkan orman yangınında 3 hektarlık alan zarar gördü.
Kozan'a bağlı Durmuşlu Mahallesi'ndeki kızılçam ormanlarında dün akşam henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine Kozan, Adana, Feke ve Osmaniye'nin Kadirli İlçesi'nden ekipler bölgeye sevk edildi. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına 11 arazöz, 1 dozer, 5 su tankı ve 80 işçi ile müdahale edildi.
Sabaha kadar süren çalışma sonucu yangın kontrol altına alındı. Çembere alınan alanda soğutma çalışması yapılırken yangında 3 hektarlık alandaki kızılçam ağaçlarının zarar gördüğü bildirildi.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.