Kozluk'ta hükümet konağına ses bombalı saldırı: 2 yaralı var

Arif ASLAN/ BATMAN, () - BATMAN'ın Kozluk ilçesinde hükümet konağının girişindeki güvenlik kulübesine atılan ses bombası sonucu bir polis ve bir bekçi hafif şekilde yaralandı. Polis, saldırganları yakalamak için operasyon başlattı....

24 Temmuz 2015 Cuma 22:12
Kozluk'ta hükümet konağına ses bombalı saldırı: 2 yaralı var






Kozluk'ta hükümet konağına ses bombalı saldırı: 2 yaralı var

BATMAN'ın Kozluk ilçesinde hükümet konağının girişindeki güvenlik kulübesine atılan ses bombası sonucu bir polis ve bir bekçi hafif şekilde yaralandı. Polis, saldırganları yakalamak için operasyon başlattı.

Kozluk ilçesinde hükümet konağının önündeki güvenlik kulübesine saat 21.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi yada kişilerce ses bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda güvenlik kulübesinde bulunan bir polis ve bir bekçi hafif şekilde yaralandı. Polis ve bekçininde ateş etmesi sonucu saldırganlar kaçarak izlerini kaybettirdi. İlçede saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.