Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa iğrenç saldırı

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi ayakta. Henüz 5 yaşındaki çocuğun, annesinin doğum için hastaneye kaldırıldığı sırada tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Vatandaşlar saldırganın yakalanması için gösteri düzenledi.

23 Nisan 2019 Salı 23:04
Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa iğrenç saldırı






Küçükçekmece'de 5 yaşındaki çocuğa iğrenç saldırı


Akıllara durgunluk veren iğrenç olay İstanbul Küçükçekmece'de meydana geldi. Henüz 5 yaşındaki kız çocuğu tecavüze uğradı. Aile perişan, baba kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.. Sosyal medyada, Kanarya Mahallesi'nde yaşadığını söyleyen kullanıcılar, birden fazla saldırganın tecavüzüne uğrayan talihsiz yavrunun hastaneye kaldırıldığını duyururken, aynı sokakta bir çocuğun  da kaçırılmak istendiğini duyurdu.

Çocuklara yönelik istismarda korkunç olay. Türkiye 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlarken, İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğu cinsel istismara uğradı. Ailesinin durumu fark etmesi üzerine hastaneye kaldırılan küçük çocuk yaşam mücadelesi verirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cinsel saldırıya uğrayan talihsiz çocuğun hastaneye kaldıralarak kontrol altında tutulduğu, daha sonra güvenli bir merkezde psikologlar eşliğinde sakinleştirildiği bildiriliyor. Talihsiz anne ve babaya yakınları ile bakanlık yetkililerinin refakat ettiği öğrenildi. 


ANNESİ DOĞUM İÇİN HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Türkiye'yi ayağa kaldıran iğrenç olay İstanbul Küçükçekmece'de meydana geldi. Kanarya Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayın duyulmasının ardından vatandaşlar korkunç saldırıyı yapanların yakalanarak adalete teslim edilmesini istedi. Kanarya polis merkezi önünde gösteri düzenleyen vatandaşlar güçlükle ikna edildi. Saldırının meydana geldiği inşaatın olduğu sokağı izleyen iki MOBESE kamerasından elde edilen görüntülerin polis tarafından incelendiği bildiriliyor.

Saldırının meydana geldiği Kanarya Mahallesi, Küçükçekmece'nin en sorunlu bölgelerinden biri olarak biliniyor. Hırsızlık olaylarının önüne geçilemediği Kanarya Mahallesi'nde cinsel saldırı, taciz ve yaralama olayları sık sık gündeme düşüyor.

Son Güncelleme: 25.04.2019 01:17
Anahtar Kelimeler:
Küçükçekmece
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.