Küçükçekmece'de 7 Araç Kundaklandı

KÜÇÜKÇEKMECE’de kimliği belirsiz kişi yada kişilerce 7 araç kundaklandı. Olayda, araçlarda büyük çapta hasar meydana geldi. İnönü Mahallesi, Erguvan Sokak üzerinde park halinde olan 7 araç saat 03:00 sıralarında benzin dökülerek...

02 Kasım 2014 Pazar 04:49
Küçükçekmece'de 7 Araç Kundaklandı






KÜÇÜKÇEKMECE’de kimliği belirsiz kişi yada kişilerce 7 araç kundaklandı. Olayda, araçlarda büyük çapta hasar meydana geldi.

İnönü Mahallesi, Erguvan Sokak üzerinde park halinde olan 7 araç saat 03:00 sıralarında benzin dökülerek ateşe verildi. Araçlardan çıkan alevleri gören mahalle sakinleri sokağa döküldü. Kendi imkanlarıyla araçlarını söndürmeye çalışan vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine ihbarda bulundu. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlardaki yangına müdahale etti. Kundaklanarak yanan 7 araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Araçlarda meydana gelen yangın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kundaklanan araçlardan yükselen alevler ve itfaiye ekiplerinin gelerek yangına müdahale etmesi görülüyor.

“ÇOK KORKTUK”

Yaşanan kundaklama olayı sırasında evinde yattığını söyleyen bir mahalle sakini, ‘Yatıyorduk. Sese uyandık ve yangını gördük. Evin içine dumanlar girmeye başladı. Çok korktuk’ şeklinde konuştu.

Kaçan maskeli üç kişinin yakalanması için polis çalışma başlattı.

(FOTOĞRAFLI)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.