Kurtarmak istediği arkadaşıyla birlikte denizde boğuldu

Özgür OKUMUŞ/ ALAPLI,(Zonguldak),() - ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi'nde serinlemek için denize giren 35 yaşındaki Fatih Demir ve arkadaşı 27 yaşındaki Güven Şener boğularak öldü. İlçeye bağlı Kocaman Plajı'nda denize giren Fatih...

02 Ağustos 2015 Pazar 00:40
Kurtarmak istediği arkadaşıyla birlikte denizde boğuldu






Özgür OKUMUŞ/ ALAPLI,(Zonguldak),() - ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesi'nde serinlemek için denize giren 35 yaşındaki Fatih Demir ve arkadaşı 27 yaşındaki Güven Şener boğularak öldü.
İlçeye bağlı Kocaman Plajı'nda denize giren Fatih Demir, bir süre sonra dalgaların arasında kayboldu. Arkadaşını kurtarmak için denize atlayan Güven Şener'de dalgalara kapıldı. Yapılan arama çalışmaları sonunda her iki arkadaşın cesedi denizden çıkarıldı. İki arkadaşın cenazeleri Alaplı Devlet Hastanesi morguna konuldu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.