Kurtlar köpek kaçırdı: Köye inen kurt sürüsü bekçi köpeğini kaçırdı

Kara kışın hüküm sürdüğü kırsal kesimde kurtlar aç kalınca köylere iniyor. Eleşkirt Aydoğdu köyüne inen kurtlar bir köpeği yanına alarak kaçırdı.

12 Şubat 2017 Pazar 11:08
Kurtlar köpek kaçırdı: Köye inen kurt sürüsü bekçi köpeğini kaçırdı






Kurtlar köpek kaçırdı: Köye inen kurt sürüsü bekçi köpeğini kaçırdı

Aç kalan kurtlar köye indi. Ağıl bekleyen köpeği kaçıran vahşi kurtların peşine düşen köylü, çok sevdiği köpeğini kurtaramadı.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Aydoğdu köyünde 2 kurt, bir evin önünde bulunan köpeği yanlarında alarak götürdü. Kurtların peşine düşen vatandaş çok sevdiği köpeğini kurtaramadı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Kurtların köpeği geçen Aralık ayında köpeği götürmesi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.


Köpeği hırsızlık olaylarına karşı ahır önünde tuttuklarını anlatan sahibi Şeref Erol, "Köpeğimin ismi 'Papi'ydi. Çok uslu bir hayvandi. Söz dinler kimseye saldirmazdi. Kurtlar gece 03.00 gibi geldiler. 'Papi' kapıya çıkıp havladı. Biz dışarı çıkana kadar onlarla boğuşuyordu.1 dakika kadar kurtlarla boğuştu. Biz gidene kadar kurtlar köpeğimi aldılar. Peşlerinden gittim ama kurtaramadım. Papi'nin üzüntüsünden 2-3 gün yemek yiyemedim" diye konuştu.









 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.