Kurtulmuş: Güvenliği Tehdit Eden Tüm Unsurlar Ele Alındı

Mehmet ÇINAR/AFYONKARAHİSAR, () - BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, son Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısındaki kararlarla ilgili, "Sadece paralel yapı değil ulusal güvenliği tehdit eden tüm unsurlar ele alındı" dedi. Ak...

01 Kasım 2014 Cumartesi 12:39
Kurtulmuş: Güvenliği Tehdit Eden Tüm Unsurlar Ele Alındı






Mehmet ÇINAR/AFYONKARAHİSAR, () - BAŞBAKAN Yardımcısı Numan Kurtulmuş, son Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısındaki kararlarla ilgili, "Sadece paralel yapı değil ulusal güvenliği tehdit eden tüm unsurlar ele alındı" dedi.
Ak Parti'nin Afyonkarahisar NG Güral Otel'de düzenlenen 23'üncü İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesinde Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, son yapılan MGK toplantısına ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Paralel yapının kırmızı kitap içerisine gireceği yönünde de sorular yöneltilen Kurtulmuş, "Sadece paralel yapı değil ulusal güvenliği tehdit eden tüm unsurlar ele alındı. MGK'nın aldığı karar tavsiye niteliğinde bir karardır. Yasal uygulamalarına Bakanlar Kurulu karar verecek. KCK da dahil tüm tehditler" diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.