Kuyumculara Sahte Altın Bozduran 5 Kişi Yakalandı

KOCAELİ'deki kuyumcularda gerçeğinden ayırt edilmesi çok zor olan sahte altınları bozduran 5 kişi, güvenlik kamerası ve Mobese kayıtlarının incelenmesi sonucu yakalandı. Kocaeli'nde son günlerde birçok kuyumcuda sahte altın bozdurulduğuna...

21 Kasım 2014 Cuma 16:49
Kuyumculara Sahte Altın Bozduran 5 Kişi Yakalandı






KOCAELİ'deki kuyumcularda gerçeğinden ayırt edilmesi çok zor olan sahte altınları bozduran 5 kişi, güvenlik kamerası ve Mobese kayıtlarının incelenmesi sonucu yakalandı.
Kocaeli'nde son günlerde birçok kuyumcuda sahte altın bozdurulduğuna ilişkin şikayetler alınmaya başlanması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Güvenlik kamerası ve Mobese kayıtlarını inceleyen polisler, şüphelilerin eşkallerini belirledi. Kocaeli ve İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlar sonucu  sahte altınları bozdurdukları ileri sürülen O.K. (36), N.Y. (34), B.Ç. (30) ve Y.İ. (34) adlı 5 kişi yakalanıp gözaltına alındı. Bu kişiler sorgulamalarının ardından Kocaeli'de Adliye'ye sevk edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.