Kuzey Irak'tan geldi, sırtında 14 kilo patlayıcıyla keşif yaptı (4)

DAHA ÖNCEKİ BOMBALARDA PARMAK İZİ ÇIKTI İzmir'de sırt çantasında 14 kilo patlayıcıyla yakalanan G.S.'nin parmak izlerinin, daha önce Aydın'ın Söke İlçesi'nde ele geçirilen bombaların üzerinde de bulunduğu ortaya çıktı. Aydın'ın...

02 Temmuz 2015 Perşembe 22:00
Kuzey Irak'tan geldi, sırtında 14 kilo patlayıcıyla keşif yaptı (4)






DAHA ÖNCEKİ BOMBALARDA PARMAK İZİ ÇIKTI
İzmir'de sırt çantasında 14 kilo patlayıcıyla yakalanan G.S.'nin parmak izlerinin, daha önce Aydın'ın Söke İlçesi'nde ele geçirilen bombaların üzerinde de bulunduğu ortaya çıktı. Aydın'ın Söke İlçesi'nde Argeş kod adlı S.Ş., bir süre önce eylem hazırlığı içerisindeyken patlayıcılarla yakalandı. Ele geçirilen bombalar üzerinde, o zaman bulunan parmak izlerinin kime ait olduğu tespit edilemedi. Ancak dün G.S.'nin yakalanmasının ardından alınan parmak izleri daha önce herhangi bir olaya karışıp karışmadığının tespiti için tüm İl Emniyet Müdürlüklerine gönderildi. Bu parmak izlerine yönelik araştırmalar sonucunda, Aydın'ın Söke İlçesi'nde bomba üzerinde bulunanlarla eşleştiği saptandı. G.S.'nin ne zaman Aydın'a gittiğine yönelik araştırma başlatıldığı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.