Lüleburgaz'da silahlı çatışmada iki kardeş öldürüldü

Kırklareli'nin Lüleburgaz Lüleburgaz ilçesindeki bir restoranda çıkan kavgada silahla vurulan 2 kardeş hayatını kaybetti

23 Mayıs 2018 Çarşamba 01:15
Lüleburgaz'da silahlı çatışmada iki kardeş öldürüldü






Lüleburgaz'da silahlı çatışmada iki kardeş öldürüldü

Lüleburgaz'da bir restoranda çıkan kavgada silahlar kullanıldı. Emin Bulanık ve kardeşi Yaşar Bulanık olay yerinde hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, Dere Mahallesi'ndeki bir restoranda iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Seyfullah Ö. yanındaki silahla Emin Bulanık ve kardeşi Yaşar Bulanık'a ateş etti. İki kardeş olay yerinde hayatını kaybederken, Seyfullah Ö. ile kavgaya karıştığı iddia edilen Yunus Ö. ve Ergün T. olay yerinden uzaklaştı.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından, kardeşlerin cesetleri Lüleburgaz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Şüphelilerin olay yerine geldikleri değerlendirilen iki otomobil de çekici yardımıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olaya karışan kişilerin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.