Maganda kocalar dehşet saçtı: Yuh olsun sıfatınıza

Kadın cinayeti, kadınlara yönelik saldırılar durmak bilmiyor. İstanbul'da iki kadın eşlerinin tüfekli ve bıçaklı saldırısına maruz kaldı. Boğazından bıçaklanan kadın feci şekilde can verdi.

07 Şubat 2018 Çarşamba 18:00
Maganda kocalar dehşet saçtı: Yuh olsun sıfatınıza






Maganda kocalar dehşet saçtı: Yuh olsun sıfatınıza


Kadınlara yönelik şiddet İstanbul'da adeta kol gezdi. Şişli ve Çekmeköy'de iki ayrı saldırıda kadınlardan biri can verirken,  diğeri feci şekilde yaralandı.

PİZZACIDA ÇALIŞAN KARISINI AV TÜFEĞİ İLE  VURDU

Çekmeköy'de bir pizzacı'da evini geçindirmek için çalışan Bediha B. isimli kadın kocası tarafından av tüfeğiyle herkesin gözü önünde vuruldu. vuruldu.

Olay Çekmeköy'de Şile yolundaki bir pizzacıda saat 14.30 sıralarında yaşandı. 42 yaşındaki Bediha B. çalıştığı pizzacıda silahlı saldırıya uğradı. Olay yerine gelen polis elinde av tüfeği bulunan saldırgan Salih G.'yi gözaltına aldı.

Yaralı Bediha B. ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan saldırgan polis merkezine götürüldü. Hırsızlık suçundan aranması bulunduğu belirtilen Salih G.'nin yaklaşık 3 yıldır Bediha B. ile imam nikahıyla birlikte yaşadığı öğrenildi.

AYRILMAK İSTEDİĞİ İÇİN SALDIRMIŞ

Çekmeköy'de hapishaneden 1 hafta önce firar eden Salih Gül,  3 yıldır birlikte yaşadığı imam nikahlı Bediha B.'yi çalıştığı iş yerinde av tüfeğiyle vurdu. Bediha B. hastaneye kaldırılırken Salih G. polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay Çekmeköy'de Şile yolundaki bir pizzacıda saat 14.30 sıralarında yaşandı. Bediha B. (42) çalıştığı pizzacıda silahlı saldırıya uğradı. Olay yerine gelen polis, elinde av tüfeği bulunan saldırgan Salih Gül'ü gözaltına aldı. Yaralı Bediha B. ise Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırgan polis merkezine götürüldü. Saldırgan, polise verdiği ilk ifadesinde, " Benden ayrılmak istedi. Bunu kabullenemediğim için iş yerine giderek vurdum" diye konuştu.

Saldırgan, emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi. Saldırganın, 3 yıldır Bediha B. ile imam nikahıyla birlikte yaşadığı öğrenildi. Salih Gül'ün Bediha B.'nin kendisinden ayrılmak istediğini söylemesi üzerine 1 hafta önce Edirne Açık cezaevinden firar ettiği öğrenildi.

EŞİ TARAFINDAN SOKAK VAHŞİCE KATLEDİLDİ

Diğer kadın olay ise Şişli 19 Mayıs Caddesi Mahallesi'nde meşdana geldi. Şişli'de Leyla K. tartıştığı eşi Ali K. tarafından boğazına aldığı bıçak darbeleriyle sokak ortasında öldürüldü. Cinayeti gerçekleştiren Ali K. ise olayın ardından polise teslim oldu.

Edinilen bilgilere göre olay Şişli 19 Mayıs Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi, Eser sokakta saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre,  eşi Leyla K. ile sokak üzerinde  karşılaşan Ali K. ile eşi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşadı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Ali K. yanında getirdiği bıçakla eşine saldırdı. Boğazına aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan kadın, çevredeki vatandaşların yardımıyla Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan kadın hayatını kaybetti. Leyla K.'dan ise geriye aldığı iki poşet portakal kaldı.

KATİL KOCA POLİSE TESLİM OLDU

Eşini öldüren Ali K. ise olayın ardından emniyete giderek polise teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.