Maganda kurşunuyla ölen İsveçli kadın turistin cenazesi ülkesine gönderildi

Hüseyin ASLIYÜCE / İstanbul, () - GAYRETTEPE'de, 3 gün önce, gece kulübüne alınmayan bir kişinin açtığı ateş sonucu başından vurularak hayatını kaybeden İsveçli turist Maggie Badgo'nun (34) cenazesi bu akşam ülkesine gönderildi. İsveç...

26 Mayıs 2015 Salı 21:53
Maganda kurşunuyla ölen İsveçli kadın turistin cenazesi ülkesine gönderildi






Hüseyin ASLIYÜCE / İstanbul, () - GAYRETTEPE'de, 3 gün önce, gece kulübüne alınmayan bir kişinin açtığı ateş sonucu başından vurularak hayatını kaybeden İsveçli turist Maggie Badgo'nun (34) cenazesi bu akşam ülkesine gönderildi.

İsveç Başkonsolosluğu yetkilileri tarafından Atatürk Havalimanı Kargo binasına gündüz saatlerinde getirilen Maggie Badgo'nun cenazesi saat 21.00'de THY'nin tarifeli uçağıyla Stockholm'e gönderildi.

İsveç'te kuaför olarak çalışan Maggie Badgo (34), cuma gecesi İstanbul'da şehir turu yaptıktan sonra, geç saatlerde eğlenmek için otelinden çıkarak Gayrettepe'de bulunan bir gece kulübüne gitmiş, arkadaşları ile birlikte sigara içmek için gece kulübünün önüne çıktığında, mekana alınmayan E.K. adlı kişinin gece kulübüne otomobilden açtığı ateş sonucu başından vurulmuştu. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Badgo yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.