Malatya'daki Kazada Ölen 2 Kişi Çelikhan'da Toprağa Verildi

MALATYA'nın Doğanşehir İlçesi'nde minibüsle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 3 kişiden 2'si Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi'nde toprağa verildi. Malatya'dan Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi'ne yolcu taşıyan ve...

31 Ekim 2014 Cuma 12:47
Malatya'daki Kazada Ölen 2 Kişi Çelikhan'da Toprağa Verildi






MALATYA'nın Doğanşehir İlçesi'nde minibüsle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 3 kişiden 2'si Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi'nde toprağa verildi.
Malatya'dan Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi'ne yolcu taşıyan ve sürücünün kimliği henüz belirlenemeyen 44 KF 938 plakalı minibüs ile Çelikhan Belediyesi'ne ait 02 NA 371 plakalı kamyon Doğanşehir- Çelikhan karayolunun 15'inci kilometresinde çarpıştı. Kazada minibüste bulunan yolculardan 80 yaşındaki Abubekir Acar, 24 yaşındaki İbrahim Bahçe ve 56 yaşındaki Hasan Kartal öldü, 6 kişi yaralandı.
Ölenlerin cenazeleri, Malatya Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsilerinin ardından ailelerine teslim edildi. Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Acar’ın Babası Abubekir Acar ile uzman çavuş olmak için girdiği sınavdan dönen İbrahim Bahçe için sabah saatlerinde cenaze töreni düzenlendi. Ulu Cami'nde düzenlenen törene ölenlerin yakınları, Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve çok sayıda vatandaş katıldı. Acar ve Bahçe'nin cenazeleri, kılınan cenaze namazı sonrasından gözyaşları arasında toprağa verildi.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.