Maltepe'deki bıçaklı-sopalı kavganın zanlıları yakalandı

Naci YÖNER / İstanbul, () - MALTEPE Gülsuyu'nda dün akşam saatlerinde inşaat işçileri ile uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen grup arasında çıkan ve ikisi ağır 5 kişinin yaralandığı bıçaklı-sopalı kavgaya karıştığı...

28 Ocak 2015 Çarşamba 21:36
Maltepe'deki bıçaklı-sopalı kavganın zanlıları yakalandı






Naci YÖNER / İstanbul, () - MALTEPE Gülsuyu'nda dün akşam saatlerinde inşaat işçileri ile uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen grup arasında çıkan ve ikisi ağır 5 kişinin yaralandığı bıçaklı-sopalı kavgaya karıştığı öne sürülen 2 kişi yakalandı.

Gülsuyu Şehit Saffet Okumuş Polis Merkezi ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu, olayda bıçak kullanarak adam yaraladıkları tespit edilen Ercan Çavundar (28) ve Gün Ceyhan Sarak (26) adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlılar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgu için Emniyet'e götürüldü. Olay sırasında yaralanan şüphelilerden birinin başındaki sargı bezi dikkat çekerken, bu kişinin topallayarak yürüdüğü görüldü.

2 şüphelinin yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.