Manisa'da 15 Kişiye 'kobani' Gözaltısı

MANİSA'da geçtiğimiz günlerde, IŞİD'in Kobani saldırılarını protesto etmek için düzenlenen izinsiz gösterilerde polise molotof, havai fişek ve taş attığı tespit edilen 15 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. IŞİD'in Kobani'ye...

22 Ekim 2014 Çarşamba 12:57
Manisa'da 15 Kişiye 'kobani' Gözaltısı






MANİSA'da geçtiğimiz günlerde, IŞİD'in Kobani saldırılarını protesto etmek için düzenlenen izinsiz gösterilerde polise molotof, havai fişek ve taş attığı tespit edilen 15 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
IŞİD'in Kobani'ye saldırıları sonrası kentte 7- 10 Ekim tarihleri arasında çeşitli gösteriler düzenlendi. Kamu ile vatandaşların mallarına zarar verdiği belirtilen kişilerin belirlenmesi için İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri MOSEBE kameralarını inceledi. Kazım Karabekir, Nurlupınar mahalleleri ile Horozköy Semti'nde eylemlerde polise taş, molotof ile havai fişek atan ve çevreye zarar verdiği belirtilen 15 kişinin kimliği belirlendi.
SABAH OPERASYON DÜZENLENDİ
Söz konusu mahalleler ile semte bugün sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanan 15 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi. Göstericilerin sağlık kontrollerinin ardından bugün adliyeye sevk edildiği bildirildi. İl Emniyet Müdürlüğü MOBESE ve güvenlik kameralarının incelemesinin devam ettiğini sayının önümüzdeki günlerde artabileceğini belirtti.
 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.