Mardin'de terörist saldırı: PKK'lılardan bombalı tuzak

Son Dakika Mardin, Terör örgütü Nusaybin ve Kızıltepe'de aynı saatlerde saldırı düzenledi. Örgütün bombalı saldırısı sırasında 1'i hamile 4 vatandaş yaralandı.

04 Temmuz 2016 Pazartesi 08:51
Mardin'de terörist saldırı: PKK'lılardan bombalı tuzak






Mardin'de terörist saldırı: PKK'lılardan bombalı tuzak

Mardin Kızıltepe ve Nusaybin'de teröristler dtarafından düzenlenen eş zamanlı saldırılar sonrası güvenlik güçlerinin gece başlattığı operasyonlar sürüyor. Saldırılar sırasında 1'i hamile 4 vatandaş yaralanmıştı. Mardin Kızıltepe'de bir köprüye tuzaklanan el yapımı patlayıcı, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirildi, 1'i hamile kadın 3 sivil yaralandı. Nusaybin'de de bir karakola saldırı düzenlendi

Alınan bilgiye göre, PKK'lı teröristlerce Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Koçhisar Mahallesi'ndeki Çöp Köprüsü'ne döşenen el yapımı patlayıcı, zırhlı polis aracının geçişi esnasında infilak ettirildi.

Saldırıda ilk belirlemelere göre, köprüden geçmekte olan 1'i hamile kadın 3 sivil yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

NUSAYBİN'DE KARAKOLA SALDIRI

Nusaybin ilçesinde de Bagok Dağı girişinde bulunan Gürün Jandarma Karakolu’na bir grup PKK’lı terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Nusaybin ilçesinde saat 20.00 sıralarında Bagok Dağı eteklerinde bulunan Gürün Jandarma Karakolu’na, bir grup PKK’lı terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Karakolda bulunan askerlerin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Bölgeye takviye birlikler gönderilirken, teröristler dağlık alana kaçtı.

Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Mardin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.