Mardin'de yolsuzluk operasyonu; AK Parti ilçe başkanı gözaltında

Mardin’in Derik ilçesinde düzenlenen yolsuzluk operasyonunda aralarında eski AK Parti Derik İlçe Başkanı ile birçok kurumda görevli memurların da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.

25 Nisan 2017 Salı 17:02
Mardin'de yolsuzluk operasyonu; AK Parti ilçe başkanı gözaltında






Mardin'de yolsuzluk operasyonu; AK Parti ilçe başkanı gözaltında


Alınan bilgilere göre, Mardin Derik Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, aralarında Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit edilmesinde rol aldığı gerekçesiyle tutuklu bulunan Eski Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Tahsin Erdaş'ın da evi olmak üzere birçok evde aramalar yapıldı.

Aramaların ardından eski AK Parti İlçe Başkanı A.O.T., eski Özel İdare Müdürü S.G., Mehmet Ayaydın İlkokulu Müdürü M.I., Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli İ.I., Mal Müdürlüğünde Muhasebeci N.Ç., Çadır Kentte görevli K.G., H.A. ve M.S.’nin de aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.