Marmaray arızalandı; Marmaray seferleri durduruldu, yolcular perişan

Marmaray'da meydana gelen arıza nedeniyle ulaşım durdu. Saat 10.30'da meydana gelen arızanın ardından istasyonlarda bekleyen yolcular farklı taşıma sistemlerine yönlendirildi.

29 Eylül 2015 Salı 11:10
Marmaray arızalandı; Marmaray seferleri durduruldu, yolcular perişan






Marmaray arızalandı; Marmaray seferleri durduruldu, yolcular perişan


İstanbul ulaşımını son iki yıldır büyük ölçüde rahatlada Marmaray'da sabah saat 10.30 da meydana gelen arıza yolcuları perişan etti.

İstanbul Avrupa Yakası ile Anadolu yakası arasında yolcu trafiğinin yükünü çeken Marmaray sisteminde meydana gelen arızanın nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Marmaray Seferleri'nin ne zaman normale döneceği ise bilinmiyor.

Arıza nedeniyle istasyonlarda bekleyen yolculara tek seferlik geçiş kartı verilerek biletleri iade edildi. Marmaray güvenlik görevlileri ile yolcular arasında kısa süreli gerginliğe neden olan arızanın ne zaman biteceği konusunda da bir açıklama yok.

Yenikapı, Kazlıçeşme, Sirkeci ve Üsküdar'da Marmaray bekleyen vatandaşlar otobüs ve metro güzergahlarına yönlendirildi. Cevizlibağ'da araç bekleyenler ise otobüslerle Metrobüs hattına yönlendiriliyor.

Arıza yüzünden tünellerde bekleyen araç olup olmadığı konusunda ise bilgi alınamadı...
Son Güncelleme: 29.09.2015 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deniz 2015-09-29 11:32:23

Boş gerginlik yapmaya gerek yok. Her zaman sorunlar olabilir görevliler gayet iyi ilgilendi ve dışarı çıkardı. Biz dışarı çıkınca da metroyu gönderdiler. Dışarıda adam durmuş milleti uyarıyor, bir adam dışarda söyleniyor içeri almıyor diye... İçeri alsa napıcan acaba abi ?