Masaj salonunda imama şantaj tuzağı kurmuşlar

Aralarında din görevlisinin bulunduğu 3 kişi, gittikleri masaj salonu ve saunada kendilerine fuhuş tuzağı kurulduğunu ve şantaj yapıldığını iddia etti..

02 Mayıs 2019 Perşembe 18:01
Masaj salonunda imama şantaj tuzağı kurmuşlar






Masaj salonunda imama şantaj tuzağı kurmuşlar


Masaj için gittikleri saunada kendilerine Kırızistan asıllı bir kişinin çıplak görüntülerini çekerek şantaj yaptığını iddia eden 3 kişi polisten yardım istedi. Gümüşhane'den Trabzona gezmek için gelen 3 kişi, iddiaya göre Kırgızistan uyruklu K.K. adlı hayat kadını ile masaj salonunda buluştu. Hayat kadınının masaj salonunda kendilerinin görüntülerini çektiğini iddia eden üç arkadaş, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne giderek suç duyurusunda bulundu. Biri imam 3 kişi, kendilerini telefonla arayan kadının otel odasındaki görüntülerinin karşılığında 70'er bin lira istediğini ileri sürerek şikâyetçi oldu..


Biri imam, biri devlet memuru olan H.Ş., M.O. ve H.Ş. hafta sonu Gümüşhane'den Trabzon'a geldi. Masaj salonunda para karşılığında bir kadınla birlikte olan 3 kişi memleketlerine döndü. Ancak arkadaşlar, bir süre sonra telefonla kendilerine gönderilen çıplak görüntüleri karşısında şoke oldu.


ÜÇÜNDEN 70 BİN TL İSTEDİLER

Görüntülerin altında 70 bin istendiği yazıyordu. 3 kişi Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak şantaj yaptığı gerekçesiyle 'Nikola' takma adını kullanan Kırgızistan uyruklu hayat kadını K.K.'dan şikâyetçi oldu. Masaj salonunda içeceklerine uyarıcı ve uyutucu madde atıldığını öne süren 3 kişi, K.K.'nın yakalanmasını istedi.

"İÇECEKLER FENA YAPTI, ŞEYTANA UYDUM"

Görüntüleri polise teslim eden imamın, "Aslında masaja gitmiştik, içecekler beni fena yaptı. Şeytana uydum. Şantaj yapılınca üç arkadaş bir araya geldik. Polise gitmeye karar verdik. Gümüşhane'de yakalanmamak için Trabzon'da suç duyuru yapmak istedik" dediği öğrenildi. Şantaj suçunun Gümüşhane'de yaşandığı gerekçesiyle hazırlanan dosya bu kentin Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi. K.K.'nın arandığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 02.05.2019 18:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.