Meclis aracıyla terörist taşıyan Aysel Tuğluk'a ilk soruşturma

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk hakkında “Meclis’in aracıyla yaralı terörist taşıdığı” iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

29 Mayıs 2016 Pazar 12:31
Meclis aracıyla terörist taşıyan Aysel Tuğluk'a ilk soruşturma






Meclis aracıyla terörist taşıyan Aysel Tuğluk'a ilk soruşturma


Terör örgütü PKK üyesi itirafçı bir militanın ifadeleri sonrası HDP eş genel başkan yardımcsı Aysel Tuğluk'a ilk soruşturma açılıyor. Meclis aracıyla yaralı töröristi taşıyan Aysel Tuğluk için savcılık harekete geçti

Savcılığa ifade veren kendisi de terör suçundan tutuklu M.C. "Aysel Tuğluk'un asker ile girdiği çatışma sonucu Beritan Doğu Bazi kod isimli kadın militanı Meclis'e ait aracla İstanbul iline götürdüğüne ve burada tedavi ettirdiğine bizzat ben şahit oldum" dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Tanık ifadesi üzerine şu an milletvekili olmayan Aysel Tuğluk hakkında 'silahlı terör örgütü üyesi olmak' suçu kapsamında soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde Tuğluk'un kod ismi verilen teröristi İstanbul'a getirip getirmediği araştırılacak. Soruşturma çerçevesinde Tuğluk'un kod ismi verilen teröristi İstanbul'a getirip getirmediği araştırılacak. Ayrıca örgüt mensuplarının İstanbul'daki bazı özel hastanelerde tedavi edilip edilmediği incelenecek. Bilindiği gibi Sağlık Bakanlığı, Diyarbakır'daki bazı devlet hastanelerinde terör örgütü üyelerinin tedavi edildiği iddiaları üzerine soruşturma başlatmıştı. Devlet hastanesinde çalışan bir hemşire savcılığa tanık olarak verdiği ifadesinde terör örgütüne çalışan kamu görevlilerini deşifre etmişti...

 
Anahtar Kelimeler:
Aysel Tuğluka Soruşturma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.