Mersin'de 39 bin adet ecstasy hap ele geçirildi

Mustafa İNSAN/MERSİN, () - MERSİN'de şüphe üzerine arama yapılan araçta 39 bin 542 uyuşturucu ecstasy hap ele geçirilirken, 2 kişi yakalandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri yol uygulamasında şüpheli bir aracı...

30 Ocak 2015 Cuma 15:20
Mersin'de 39 bin adet ecstasy hap ele geçirildi






Mustafa İNSAN/MERSİN, () - MERSİN'de şüphe üzerine arama yapılan araçta 39 bin 542 uyuşturucu ecstasy hap ele geçirilirken, 2 kişi yakalandı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri yol uygulamasında şüpheli bir aracı durdurarak arama yaptı. Araçta yapılan aramada 39 bin 542 ecstasy hap bulunurken, 2 kişi de gözaltına alındı. Şüpheliler ifadelerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.
Öte yandan Silifke İlçesi'nde yol kontrolünde durdurulan bir araçta ise 1032 kaçak cep telefonu ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.