Mersin'de hırsızlara suçüstü

MERSİN'in Anamur İlçesi'nde, bir aracın camını kırarak hırsızlık yapmaya çalışan 4 kişi, araç sahibinin dikkati sayesinde suçüstü yakalandı. Cumartesi günü saat 19.00 sıralarında D-400 Karayolu Pullu Mevkii'nde 36 yaşındaki Altay...

31 Ağustos 2015 Pazartesi 17:18
Mersin'de hırsızlara suçüstü






MERSİN'in Anamur İlçesi'nde, bir aracın camını kırarak hırsızlık yapmaya çalışan 4 kişi, araç sahibinin dikkati sayesinde suçüstü yakalandı.
Cumartesi günü saat 19.00 sıralarında D-400 Karayolu Pullu Mevkii'nde 36 yaşındaki Altay Gül, 34 KD 73 19 plakalı otomobilini park ederek sahile indi. İddiaya göre bir süre sonra otomobilin yanına gelen R.D.(47), G.K.(30), C.K.(23) ve S.Y.(23), camları kırmaya çalıştı. Olayı fark eden araç sahibi Gül'ün çevredekilerden yardım istemesi üzerine panikleyen 4 hırsız 06 KFL 92 plakalı araçla kaçmaya başladı.
İhbar üzerine jandarma ekipleri peşine düştükleri hırsızları kısa bir kovalamacanın ardından yakaladı. Jandarmaya götürülen 2'si kardeş 4 kişinin yaz sezonu boyunca Antalya ve Mersin'de yol kenarındaki otomobillerden çok sayıda hırsızlık gerçekleştirdikleri belirlendi. Kaçtıkları araçta yapılan aramada ise 8 cep telefonu, 3 bin lira ve çok sayıda elektrikli alet ele geçirildi. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen R.D., G.K., C.K. ve S.Y. tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.