Mersin'de polise molotofkokteyli atanlar yakalandı

Mustafa İNSAN/MERSİN, () - MERSİN'de terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonları protesto etmek için düzenlenen yasa dışı eylemlerde polise molotof kokteyli ve havai fişekle saldırdıkları belirlenen 1'i çocuk 5 kişi yakalandı. Mersin...

28 Ağustos 2015 Cuma 14:31
Mersin'de polise molotofkokteyli atanlar  yakalandı






Mustafa İNSAN/MERSİN, () - MERSİN'de terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonları protesto etmek için düzenlenen yasa dışı eylemlerde polise molotof kokteyli ve havai fişekle saldırdıkları belirlenen 1'i çocuk 5 kişi yakalandı.
Mersin Emniyet Müdürlüıü Terörle Mücadele Şubesi  ekipleri, korsan gösterilerde yüzlerini kapatarak güvenlik güçlerine molotof kokteyli ve havai fişekle saldıran eylemcileri yakalamak için çalışma başlattı. MOBESE kayıtlarını inceleyen ekipler, kimliklerini tespit ettiği R.I., Y.B., N.A., A.U. ile 18 yaşından küçük olan S.A.'nın adreslerine eş zamanlı operasyon düzenledi.
Gözaltına alınan 5 kişi, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.