Mezedeke Dansçısı Aynur evinde öldürüldü

Bir döneme damgasını vuran Mezdeke Grubu'nun dansçısı Aynur, Şişli'de oturduğu evinde silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

24 Mart 2016 Perşembe 23:27
Mezedeke Dansçısı Aynur evinde öldürüldü






Mezedeke Dansçısı Aylin evinde öldürüldü

Şişli Fulya'da Cinayet, Bir döneme damgasını vuran Mezdeke Grubu'nun dansçısı Aynur, Şişli'de oturduğu evinde silahlı saldırı sonucu öldürüldü.

Ünlü dans grubu 'Mezdeke'nin dansçılarından Aynur Kanbur (49), Şişli’deki evinde silahlı saldırıya uğradı.

Kimliği belirsiz saldırgan kayıplara karışırken, vücuduna 5, yüzüne 1 kurşun isabet eden Kanbur hayatını kaybetti.

Olay akşam 20.30 sıralarında Şişli Fulya Mahallesi Narçiçeği Sokak üzerinde bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi, ünlü dans grubu Mezdeke’nin Dans gurubu üyesi Aynur Kanbur’un evine geldi.

Henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü saldırgan, Kanbur’a silahla saldırdı. Saldırıda vücuduna 5, yüzüne de 1 kurşun isabet eden Kanbur olay yerine hayatını kaybetti. Olayın ardından saldırgan yaya olarak olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri incelme ekipleri çevrede delil toplarken, polis ekipleri kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Acı haberi alan Kanbur’un yakınları ve arkadaşları olay yerine akın etti. Yakınları gözyaşlarını tutamazken, olayın gerçekleştiği apartmanda oturan bir görgü tanığı "Kendi halinde bir kadındı. Yakın komşuyuz. Silah sesi duymadık. Kızı vardı bir tane" dedi.

Son Güncelleme: 24.03.2018 04:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.