Midesi bulanınca facia önledi: Metrobüs durağında katliam planı

İstanbul'da Metrobüs Durağı'nda terör örgütlerinin katliam planını bir gencin midesinin bulanmasıyla önlendiği ortaya çıktı. İlginç olayın detayları bugün yayınlanan AKŞAM Gazetesi'nde detaylarıyla ortaya çıktı.

24 Nisan 2016 Pazar 10:49
Midesi bulanınca facia önledi: Metrobüs durağında katliam planı






Midesi bulanınca facia önledi: Metrobüs durağında katliam planı

İstanbul'da Metrobüs Durağı'nda terör örgütlerinin katliam planını bir gencin midesinin bulanmasıyla önlendiği ortaya çıktı. İlginç olayın detayları bugün yayınlanan AKŞAM Gazetesi'nde detaylarıyla ortaya çıktı. Polis daha sonra bombacı saldırganları Çağlayan'da düzenlenen operasyonla yakaladı

Cihat F adlı gencin midesi bulandığı için metrobüste naylon torbaya istifra sonra duraktaki çöpe atması faciayı önlemiş.

Avcılar Metrobüs durağında meydana gelen patlamanın ardından film gibi gelişmeler yaşandı. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, çöp bidonuna bombalı poşeti bırakan tekstil işçisi Cihat F.'yi gözaltına aldı. Cihat F. polise, bombalama olayıyla bir ilgisinin olmadığını söylerken "Olay günü metrobüsteyken aniden midem bulandı. İçerisinde kola kutusu bulunan poşete kustum.

Daha sonra ağzını sıkıca bağlayarak çöp bidonuna attım" dedi. Konuyu araştıran terör polisi, işçinin söylediklerinin doğru olduğunu belirledi  Cihat F.’nin yaptığı bu hareket büyük bir facianın önüne geçti. Terör polisi olayın failini ararken Çağlayan'da Gazi Y. 'yi şüpheli olarak gözaltına alındı. Zanlının gitar kutusundan, 1 adet pompalı tüfek ve durakta patlayan kola kutusunun benzeri çıkınca gerçek fail belirlendi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.