Midibüste 33 kaçak yakalandı

EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde polis tarafından durdurulan bir midibüste Afganistan ve Pakistan uyruklu 33 kaçak yakalandı. Olayla ilgili Türk sürücü ve 1 kılavuz gözaltına alındı. Bir ihbarı değerlendiren Keşan İlçe...

27 Nisan 2015 Pazartesi 16:05
Midibüste 33 kaçak yakalandı






EDİRNE’nin Keşan İlçesi’nde polis tarafından durdurulan bir midibüste Afganistan ve Pakistan uyruklu 33 kaçak yakalandı. Olayla ilgili Türk sürücü ve 1 kılavuz gözaltına alındı.
Bir ihbarı değerlendiren Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, Malkara’dan Keşan yönüne giden 30 yaşındaki E.B. yönetimindeki 34 HOL 03 plakalı midibüsü, Dörtyol Kavşağı’nda durdurdu. Araçta yapılan aramada yasa dışı yollardan yurt dışına çıkış yapmak isteyen Afganistan ve Pakistan uyruklu 33 kaçak yakalandı. Sürücü E.B. ve araçta bulunan Türk kılavuz 28 yaşındaki O.K. gözaltına alındı. Minibüste ayrıca 6 metre uzunluğunda bot, bot motoru, bot aparatları ile 19 can yeleği ele geçirildi. Kaçaklar, sürücü ve kılavuz, sorgulanmak üzere Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. İşlemleri tamamlanan 33 kaçak Edirne Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne gönderilirken, E.B. ve O.K. ‘Göçmen kaçakçılığı yapmak’ iddiasıyla mahkemeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.