Milas'ta feci kaza, otobüs devrildi, 3 ölü 39 yaralı

İstanbul'a gitmek için Milas'tan hareket eden yolcu otobüsü Söke karayolu Devlet Hastanesi kavşağında devrildi. İlk belirlemelere göre 3 vatandaş hayatını kaybetti..

05 Mayıs 2019 Pazar 13:28
Milas'ta feci kaza, otobüs devrildi, 3 ölü 39 yaralı






Milas'ta feci kaza, otobüs devrildi, 3 ölü 39 yaralı


Muğla güne Milas'tan gelen kaza haberiyle girdi. Milas Söke Karayolu'nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda devliren otobüste can pazarı yaşandı.

Muğla'nın Milas ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre, 3 kişi öldü, 39 kişi yaralandı...

Edinilen bilgiye göre, kaza Milas-Söke karayolu Milas Devlet Hastanesi kavşağında meydana geldi. Milas terminalinden İstanbul’a gitmek için yola çıkan özel bir firmaya ait 34 BUD 832 plakalı yolcu otobüsü yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine devrildi.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada ismi öğrenilemeyen otobüs şoförü ile birlikte otobüste yolcu olarak bulunan iki kişi hayatını kaybetti. Yaralılar ambulanslarla Milas’taki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Can pazarının yaşandığı kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.