Minibüsler yarışında 'Pes' artık dedirten görüntüler

İstanbul trafiğinin klasikleri arasına giren yolcu minibüslerinin kural tanımaz sürücüleri hem yarıştı hem de ters yolda vatandaşlara zor anlar yaşattı.

12 Mayıs 2019 Pazar 12:16
Minibüsler yarışında 'Pes' artık dedirten görüntüler






Minibüsler yarışında 'Pes' artık dedirten görüntüler

Trafikte yolcu taşıyan minibüslerin kıyasıya yarışı vatandaşların tepkisine neden oldu. İstanbul Bağcılar’da cadde üzerinde seyreden iki minibüs şoförü, birbirleriyle yarışarak trafiği tehlikeye düşürdü. Hatalı sollamalar yapan sürücüler cep telefonu kamerasına yansıdı.


Bağcılar Oto Center yolundan Yüzyıl Mahallesi istikametine giden iki yolcu minibüsü, ters istikametten gelerek sürücünün önüne kırdı. Sürücüler ardından cadde üzerinde trafikte seyrettikleri esnada birbirleriyle yarıştı.


Yağmurlu havaya rağmen hatalı sollamalar yaparak trafiği tehlikeye de düşüren sürücüler ardından hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam etti. O anları ise arkadan seyreden bir sürücüsü cep telefonuyla görüntüledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.