Minibüsten inen öğretmene otomobil çarptı

Ali ÇEVİKBAŞ/ GELENDOST (Isparta), () - ISPARTA'nın Gelendost İlçesi'nde 28 yaşındaki öğretmen Keziban Oyar, minibüsten indikten sonra otomobil çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Kaza, dün...

28 Mart 2015 Cumartesi 15:06
Minibüsten inen öğretmene otomobil çarptı






Ali ÇEVİKBAŞ/ GELENDOST (Isparta), () - ISPARTA'nın Gelendost İlçesi'nde 28 yaşındaki öğretmen Keziban Oyar, minibüsten indikten sonra otomobil çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.
Kaza, dün saat 07.00 sıralarında Gelendost İlçesi Dörtyol kavşağında meydana geldi. Bağıllı Köyü'nde oturan öğretmen Keziban Oyar, görev yaptığı Yeşilköy'e gitmek için şehir içi yolcu minibüsüne bindi. Yeşilköy'e geldiğinde ışıklı kavşakta sol şeritte duran minibüsten inen Keziban Oyar'a, orta şeritte ilerleyen M.Ü.B'nin kullandığı 42 VP 085 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan öğretmen, asfalt zemine düşerek yaralandı.

İhbar üzerine gelen ambulansla Isparta Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan Keziban Oyar'ın, vücudunda kırıklar olduğu belirtildi. Ameliyata alınan Oyar'ın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Otomobil ve minibüs sürücüsü ise polis merkezindeki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
Kaza anı çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Görüntüde, trafik ışığına geldiğinde duran minibüsün kapısı açılıyor ve öğretmen Oyar, araçtan iniyor. Birkaç adım attıktan sonra gelen otomobili fark eden Oyar, koşar adımla karşıya geçmeye çalışıyor, ancak hızla gelen otomobilden kaçamıyor. Çarpmanın şiddetiyle metrelerce uzağa düşen Oyar, asfalt zeminde hareketsiz kalıyor. Çevredekiler hızla kadının yanına giderken, minibüsün ise kavşağı döndükten sonra durduğu görülüyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.