Motosiklet devrildi, sürücü yaralandı (2)

HASTANEDE ÖLDÜ Adıyaman'da kontrolünü yitirdiği motosikletten yola savrulan 25 yaşındaki Nevzat Yuka, tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti. Cumhuriyet Mahallesi'nde öğleden sonra kullandığı 02 FR 780 plakalı motosikletin...

26 Şubat 2015 Perşembe 23:53
Motosiklet devrildi, sürücü yaralandı (2)






HASTANEDE ÖLDÜ
Adıyaman'da kontrolünü yitirdiği motosikletten yola savrulan 25 yaşındaki Nevzat Yuka, tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti.
Cumhuriyet Mahallesi'nde öğleden sonra kullandığı 02 FR 780 plakalı motosikletin kontrolünü yitirerek devrilmesi sonucu yola savrulup ağır yaralanan Nevzat Yuka, ambulansla götürüldüğü Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Yuka'nın cesedi otopsi için morga konuldu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.