Motosiklet otomobile çarptı: 1 ölü

İZMİR'in Bergama İlçesi'nde otomobille çarpışan motosikletin kasksız sürücüsü 43 yaşındaki Musa Şık hayatını kaybetti. Kaza, bugün saat 17.00 sıralarında İzmir-Çanakkale Karayolu Bergama Tepeköy Mahallesi yakınlarında meydana...

17 Ağustos 2015 Pazartesi 22:24
Motosiklet otomobile çarptı: 1 ölü






İZMİR'in Bergama İlçesi'nde otomobille çarpışan motosikletin kasksız sürücüsü 43 yaşındaki Musa Şık hayatını kaybetti.
Kaza, bugün saat 17.00 sıralarında İzmir-Çanakkale Karayolu Bergama Tepeköy Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Bergama'dan Tepeköy Mahallesi yönüne seyir halinde olan Musa Şık, kontrolündeki 35 H 6967 plakalı motosikletiyle, önünde seyreden Erkan Ak (23) yönetimindeki 45 NB 223 plakalı otomobile arkadan hızla çarptı. Kazada, özel bir şirkete ait altın madeninde vardiya çavuşu olarak çalıştığı öğrenilen evli ve 3 çocuk babası olan motosiklet sürücüsü Musa Şık ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları müdahalenin ardından Musa Şık'ı ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Şık yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
 Jandarma tarafından gözaltına alınan otomobil sürücüsü Erkan Ak'ın ilk ifadesinde, "Ben otomobilimle sağ şeritte yavaş olarak seyir halindeyken bir gürültü ile otomobilimin sarsıldığını hissettim otomobilimi emniyet şeridine çektiğimde motosikletin bana vurduğunu gördüm. Bana çarpan sürücünün yaralı olduğunu görünce 112'yi aradım" dediği öğrenildi. Yapılan incelemede, Musa Şık'ın motosiklet ehliyetinin olmadığı ve başında kask bulunmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.