Motosikletle Otomobil Çarpişti: 2 Yaralı

Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), () - MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde akaryakıt istasyonuna manevra yapan sepetli motosiklet ile otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı. Kaza anı, akaryakıt istasyonun güvenlik...

29 Ekim 2014 Çarşamba 18:39
Motosikletle Otomobil Çarpişti: 2 Yaralı






Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), () - MANİSA'nın Turgutlu İlçesi'nde akaryakıt istasyonuna manevra yapan sepetli motosiklet ile otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı. Kaza anı, akaryakıt istasyonun güvenlik kamerasınca da kaydedildi.
Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında, Koşukırı Mevkii'nde meydana geldi. Turgutlu'dan Manisa yönüne giden Hasan Başbilik (38) yönetimindeki 45 KA 2188 plakalı otomobil ile araziden zeytin topladıktan sonra ilçe merkezlerindeki evlerine dönerken bir akaryakıt istasyonuna girmek için manevra yapan Abdülhamit Bilgin (75) yönetimindeki 45 RF 372 plakalı sepetli motosiklet çarpıştı. Kazada motosikletteki kasksız sürücü Abdülhamit Bilgin (75) ile yakını Zeliha Bilgin (52) yaralandı. İki yaralı ihbar üzerine gelen acil yardım ekiplerince ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulanmadığı belirtildi. Kaza anı ise akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.