Muavin hamile kadını dövdü

Hopa’dan bindiği otobüsün koltuğunda televizyon sinyali olmadığını söyleyen Oleysa Kalyujina iddaya göre muavin tarafından tekme tokat dövüldü.

18 Ocak 2017 Çarşamba 08:34
Muavin hamile kadını dövdü






Muavin hamile kadını dövdü

Hopa’dan bindiği  otobüsün koltuğunda televizyon sinyali olmadığını söyleyen Oleysa Kalyujina iddaya göre muavin tarafından tekme tokat dövüldü.
    Oleysa Kalyujina ilk evliliğinden olan 7 yaşındaki çocuğunun ikamet belgesi bulunması nedeniyle giriş-çıkış yapmak amacıyla Gürcistan’a gitti.6 Ocak’ta çocuğu ile birlikte Gürcistana giden Kalyujina yaklaşık 2 saat burada kaldıktan sonra tekrardan Türkiye’ye giriş yaptı.
   Sarp sınır kapısından servis aracıyla Hopa Otogarı’na giden Kalyujina buradan  otobüse bindi.Oturduğu koltukta televizyon sinyali olmadığını görünce muavini çağırıp durumun düzeltilmesini isteyen Kalyujina’yı muavin E.Y. tekme tokat dövdü.
  Olesya Kalyujina ‘nın şikayeti üzerine muavin hakkında soruşturma başlatıldı.Olay hakkında konuşan Olesya Kalyujina “Otobüs koltuğundaki televizyonda sinyal olmadığını görünce muavine durumu söyledim.O da bana “Zaten üç kuruş para alıyorum.Bir de seninle uğraşamam” diyerek tepki gösterdi.Bende muavinin ismini ve soyadını söylemesini istedim.Daha sonra bağırarak ismini ve soyadını söyledi ve şoför tarafına gittikten bir süre sonra yeniden yanıma gelerek ismini ve soyadını niye aldığımı sorarak bağırmaya ve vurmaya başladı.Ağlayarak hamile olduğumu vurmamasını söyledim.Tokat atıp yere düştükten sonra da karnıma tekmeler attı.Otobüsteki diğer yolcular araya girdi.Polisi arayarakyardım istedim.Fındıklı mevkiinde otobüs durduruldu.Polisler tarafından hemen hastaneye gitmem gerektiği düşük olabileceğini söyledim.Ambulansla hastaneye götürüldüm ve düşük olmadığını öğrendim.Muavinden şikayetçi olduk”dedi.
   Olesya Kalyujina’nın eşi Vahit Duran’da hakkında şikayetçi oldukları muavinin cezalandırılmasını istediklerini söyleyedi.
   
 
    Aynı firmanın bir başka seferinde de bir olay yaşanmış ve muavin hapis cezasına çarptırılmıştı.25 Mayıs günü Muğla’dan istanbul’a giden yolcu otobüsü ,otobüste görevli Gökhan G. mastürbasyon yaparken koltuğa uzanarak uyuyan üniversite öğrencisi C.D.D.’nin üzerine spermler gelmişve nuavin “Cinsel Saldırı1 suçundan 6 yıl  ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
 
Son Güncelleme: 18.01.2017 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.